Відео нападу на журналістів рівненського телеканалу

На цю пору відкрито кримінальне провадження, представники ЗМІ проводять мітинг під стінами УМВС у Рівненській області

Вчора, 21 жовтня, група осіб напала на знімальну групу телеканалу «Рівне 1». 

Це сталося, коли репортери знімали матеріали про спробу виселення родини з будинку, який перебуває у заставі у банку.

Після різкого «стрибка» долара сім’я не змогла погасити валютний кредит. Тепер їх намагаються виселити. До будинку на вулиці Мірющенка приходять люди, що залякують родину, б‘ють вікна, ламають паркан тощо.

Сьогодні о 15-ій представники ЗМІ розпочали мітинг біля головного управління МВС у Рівненській області, адже міліція ще й досі не затримала злочинців. Хоча на камеру зафіксовані їхні обличчя, номери авто, на яких ці люди приїхали.

За напад на телеоператора відкрито кримінальне провадження. Нагадаємо, напередодні журналісти "Рівне1" працювали на подвір’ї  Мірющенка, 32, куди їх запросили власники помешкання, адже знали про спробу виселення родини з будинку. Відповідно до ухвали суду будинок за вказаною адресою відчужений банком за несплату кредиту та проданий іншій особі. Державна виконавча служба неодноразово намагалася примусово виселити родину, однак щоразу стикалися із спротивом. Події коментує інспектор сектору зв’язків з громадскісттю УМВС у рівненській області Любов Гуда:

 

До слова, з приводу цього  конфлікту до міліції вчора надійшло одразу шість повідомлень. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За заявою оператора телекомпанії відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за статтею "Перешкоджання законній діяльності журналістів". Триває досудове розслідування.

Сьогодні на 15-ту представники ЗМІ збиралися біля головного управління МВС у Рівненській області, з вимогою ретельного розслідування інциденту, адже на камеру зафіксовані обличчя нападників та номери авто, якими ці люди приїхали. До представників медіа вийшов начальник міськвідділу міліції Василь Зелінський і запевнив, що всі особи, які підозрюються у незаконних діях ідентифіковані, з ними працюватиме слідчий.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень