У Рівному зняли пронизливий ролик про переселенців

Робота отримала назву «Туди, де є любов»

«Ніхто не може бути застрахованим у житті від найнеймовірніших поворотів долі, на кожного можуть очікувати найнепередбачуваніші ситуації. Будь-яка людина чи навіть ціла сім'я, незалежно від свого рівня, може вмить перетворитися на переселенців чи біженців. Але якщо у душах людей, які тікають від війни, та у тих, які стають їх новими сусідами, житиме любов, тоді ніякі загрози не лякатимуть, а імена чистих серцем... будуть записані на небесах...», - йдеться в анотації до відео.

Робота знімалась спеціально для фестивалю соціальної відеореклами Molodiya Festival. Локацією для ролику стала вулиця Поштова у місті Рівне. У ролі батьків знялись Ніна Ніколаєва та Руслан Пухальський, дітей - Тамара Булига і Веніамін Мєшков, бойовиків зіграли Роман Коваль та Руслан Коваль. Режисер - Сергій Зінчук, оператор - Валерій Стратюк, корекція кольору - Дмитро Максимчук.

Координатором проекту став Віктор Булига, якого, нагадаємо, торік визнали «Фільммейкером року», а спродюсований ним кліп про рівненський музей переміг на міжнародному кінофестивалі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень