Сьогодні рівнянам буде «ФІОЛЕТово»

Гурт презентує новий альбом «Пісні любові на полі бою»

Гурт «ФІОЛЕТ» виступить у Рівному з презентацією нового альбому «Пісні Любові на Полі Бою».

Великий сольний концерт у Рівному відбудеться сьогодні, 13 листопада, в малій залі МПК «Текстильник». Обіцяють абсолютно нову програму та все найкраще за 6 років існування «ФІОЛЕТу». 

Початок концерту о 20:00 годині.

Український гурт презентував свою нову студійну платівку під символічною назвою «Пісні любові на полі бою». Робота над матеріалом стартувала ще всередині 2014-року і завершилася у вересні 2015-го. 

У листопаді-грудні команда вирушає у всеукраїнський тур на підтримку альбому, у якому «ФІОЛЕТ», окрім власне презентації нових пісень, поділиться із відвідувачами концертів і новим баченням старих пісень, зазначають організатори на сторінці у Фейсбук.

«Музика – це зброя, тільки істотно вищого порядку і глибиннішого ураження. Пісні з нашого нового альбому пройняті нотами самоствердження, волі до життя та непереборної віри в краще. Любов тут всеохопна і виходить далеко поза рамки усталених пісенних «лав сторі», - розповів про альбом лідер та вокаліст гурту Сергій «Колос» Мартинюк. 

Кліп гурту на пісню «Касети».

Трек-лист альбому:
1. Напам’ять
2. Танго
3. Дзен
4. Касети
5. Герої
6. Паршивка
7. Я буду 
8. Сталеві серця
9. Молодість
10. Мій дім 
11. Каштани
12. Вечірній Львів

Бонус: 
13. Барбітура 
14. Сини

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень