Модний Санта підкорив Інтернет

Про такого Санту мріють всі «погані дівчатка»

Канадський торговий центр Yorkdale зняв оригінальну рекламу з модним та струнким Санта Клаусом, роль якого виконує модель Пол Мейсон.

У рекламних відео модний Санта гуляє по торговому центру, робить селфі, стриже свою білу бороду, паркується, пише SMS. Словом, з дідуся з величезним пузом він перетворився на привабливого та сучасного чоловіка. Втім, сам Пол Мейсон каже, що він намагається уникати дітей у торговому центрі, щоб вони не сплутали його з традиційним Санта Клаусом, бо модний Санта – персонаж для дорослих.

"Як справжній Санта, я вдягаю червоний оксамитовий жупан. І не має значення, що це Ferragamo. Головне, що це червоний оксамитовий жупан", - каже модний Санта.

З модним Сантою можна зробити селфі. А якщо викласти його у мережу з хештегом #YorkdaleFashionSanta, адміністрація торгового центру обіцяє перераховувати $1 в канадську доброчинну організацію Sick Kids Foundation.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень