Маколей Калкін знову зіграв Кевіна МакКалістера

Актор втретє перевтілився у свого найвідомішого персонажа

35-річний Маколей Калкін нагадав усім про себе, знявшись в інтернет-серіалі :DRYVRS. Він зіграв дорослого Кевіна МакКалістера з різдвяної комедії «Сам удома».

Веб-шоу:DRYVRS розповідає історії дивних водіїв, які зустрічаються головному героєві. У дебютному епізоді за кермом виявився довговолосий психований хлопець, який не в змозі вести машину самостійно і просить пасажира сісти за кермо. Цим психованим хлопцем і є Кевін МакКалістер, якого знову зіграв Маколей Калкін.

Спочатку ім’я персонажа не озвучується, але невдовзі стає зрозуміло, що це дорослий Кевін МакКалістер. Дорогою він ділиться своєю історією про самотнє Різдво у 8-річному віці, коли він залишився сам удома і протистояв двом грабіжників.

«Я досі ночами бачу кошмари про це», - бідкається Кевін під час поїздки. Зненацька на автомобіль нападає бандит з пістолетом, але він явно обрав не ту машину. Про те, що було далі, краще дізнатися з відео.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень