Ед Ширан і Кендалл Дженнер знялися у смішному кліпі

У відео Lil Dicky та Кріса Брауна з’явився також DJ Khaled

Американський репер і комік Lil Dicky вперше за три роки випустив кліп - на трек «Freaky Friday» («Чумова п'ятниця»). У дуеті з ним заспівав Кріс Браун. Героями відео стали також модель Кендалл Дженнер, музикант Ед Ширан і DJ Khaled.

 

 

Кліп став пародією на комедію «Чумова п'ятниця», в якій актриси Джеймі Лі Кертіс і Ліндсі Лохан зіграли маму і доньку. Вони не можуть порозумітися, постійно сваряться і в якийсь момент міняються тілами. Таким чином доля намагається примирити маму та дочку-тінейджера.

За сюжетом кліпу невдаха Lil Dicky міняється тілом з Крісом Брауном. Він щасливий, бо тепер має успіх у дівчат.

Після бійки в нічному клубі герої повертаються у свої тіла, але потім репер опиняється на місці Еда Ширана: «Тепер я в тілі Еда Ширана, це набагато менше круто, ніж бути в Крісі Брауні». В кінці відео Lil Dicky міняється місцями з DJ Khaled і з Кендалл Дженнер.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень