До Хелловіну Журавель зробив із гарбуза Посіпаку та Джека

Рівненський художник та музикант Юрій Журавель записав майстер-клас, як виготовити різноманітних Джеків з гарбуза до Хелловіну. Також у спільноті "Добродії", що у Фейсбуці, оголошено конкурс на найкращі ліхтарі Джека.

"КОНКУРС !!! Спробуйте всією сім'єю зробити страшнючі та смішнючі ліхтарі Джека і завантажуйте сюди світлини. Майстер гарбузяки, який набере найбільше вподобайок ,отримає подарунок: книгу "Веселих свят" від Брати Капранови та сюрприз від ДОБРОДІЯ та Журавель Юрій Zhuravel Yuriy Смайлик «smile»", - зазаначено у повідомленні.

Аби взяти участь у конкурсі, потрібно вирізати "свого" Джека та викласти фотографію у спільноті.

Фото учасників конкурсу дивіться нижче.

ДОВІДКА

Хелловін - сучасне свято, яке походить від старовинного кельтського. Святкується в ніч на 1 листопада. Після прийняття християнства його святкували як «надвечір'я Дня всіх святих».

Найгучніше відзначається у США, Канаді, Ірландії та Великій Британії. Не будучи державним святом, за популярністю Хелловін поступається лише Різдву. В Україні набуває поширення після здобуття незалежності, разом із пожвавленням процесів американізації наприкінці XX ст. у світі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень