«Depeche Mode» заграли на бандурі (ВІДЕО)

Проект «Bandura Style» презентував неймовірний кавер на пісню «Enjoy the silence»

Проект «Bandura Style» презентував українську версію «Enjoy the silence» спеціально до концерту британського гурту «Depeche Mode» в Україні.

Дізнавшись про візит Дейва Гаана до Києва, ми подумали, а чому б не виконати одну з їхніх пісень під бандуру. Завжди прагнемо показати, як звучать улюблені хіти на українському інструменті. Так ми доводимо, що на бандурі можна зіграти будь-яку пісню – від електроніки до року, – говорить ініціатор «Bandura Style» Ярослав Джусь.

Хіт «Depeche Mode» виконали учасники гурту «Шпилясті кобзарі», а його переклад українською мовою здійснила поетка Оксана Боровець.

 

 

Проект «Bandura Style» створений для поширення й розвитку сучасної бандури. Музиканти виконують світові хіти, створюють інтерпретації традиційних пісень. Завдяки цьому унікальний і водночас універсальний музичний інструмент постає у новому, незвичному світлі. Так, українська версія «Jingle Bells» на бандурі зібрала у мережі більше мільйона переглядів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень