Дебош у Рівненській обласній раді: Нардепи VS Облдепи (ВІДЕО)

Сьогодні засідання Рівненської обласної ради відкрили бійкою.

Нардепи, які приїхали у Рівне, у грубій формі відстоюють інтереси поновленого за рішенням суду на посаді голови обласної  ради представника радикалів – Володимира Ковальчука.

За посаду голови облради бореться і Олександр Корнійчук із однопартійцями з БПП «Солідарність». 

Як це було, можете переглянути у відео нашого кореспондента.

Нагадаємо, в березні депутати облради проголосували за відставку Володимира Ковальчука та обрали новим головою депутата Олександра Корнійчука. За місяць Рівненський окружний адміністративний суд визнав рішення Рівненської обласної ради про звільнення Володимира Ковальчука з посади голови облради неправомірним. Таке рішення рівненського суду намагалися оскаржити в апеляційному суді. Проте у травні Житомирський апеляційний суд все ж визнав Ковальчука головою Рівненської обласної ради. З того часу триває боротьба між Володимиром Ковальчуком та Олександром Корнійчуком за крісло голови Рівненської обласної ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень