В обласному центрі розпочався міжнародний «Кубок Рівного» (14 ФОТО)

Дводенні міжнародні змагання з легкої атлетики серед юнаків та дівчат

Традиційний турнір «Кубок Рівного» цього року проводиться у сорок третій  раз і участь в ньому беруть 28 команд з різних областей України, Білорусі та Польщі. Детальніше про цьогорічні змагання розповідає їхній керівник та головний суддя, Вадим Подолянко:

– Змагання проходять з легкої атлетики, майже всі види. То є 58 видів. В двох вікових групах. 1999-2000 та 2001-2002 роки. На цей момент заявились у нас 343 учасники. Приїхали наші друзі, що нам дуже приємно, з Польщі, з Білорусі. Дуже багато видів - це біг на 100, 200, 400, 800, 1500 метрів, стрибки у висоту, довжину, потрійні, метання... Досить таки обширна програма.

Варто зазначити, що протягом багатьох років у міжнародному турнірі участь брали юні легкоатлети з Болгарії, Польщі, Румунії, Білорусі, Литви, Росії та Молдови. Для багатьох із них «Кубок Рівного» став трампліном у великий спорт. До слова, минулого року пішов з життя засновник і беззмінний організатор цього спортивного заходу – президент федерації легкої атлетики Рівненської області, Заслужений тренер України Борис Чулаєвський. Тож віднині турнір має статус меморіалу пам’яті видатного тренера.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень