У Рівному Юрій Журавель презентував книгу-планшет про найславетніші битви українських військ

Новий творчий доробок відомого музиканта і карикатуриста отримав назву «Битви за Землю Рідну»

Ілюстрована історично-популярна книга з сюжетами та розповідями про переможні звитяги наших предків присвячена 25-й річниці Незалежності України і розповідає про багатьох історичних постатей: Святослава Хороброго, Костянтина Острозького, Петра Сагайдачного та інших, описує події бою під Крутами, битви під Гурбами, захисту Донецького аеропорту тощо. І ось як Юрій Журавель сам описує своє нове творіння:

– Ми цю книжку називаємо "планшетом" тому, що вона відкривається, як планшет. У ній є кнопка "перезавантаження". Ви звичайно перезавантажите себе, коли прочитаєте її. Ну і сприйняття інформації через очі - це найкращий спосіб передачі інформації. А якщо ви будете читати вголос, то ще й через вуха. Інформації дуже багато. В картинці хотілось, щоб був динамізм і щоб ці картинки не були схожі.

Також Юрій Журавель сподівається, що ця книга «сприятиме еволюції юнацької національної свідомості та викликатиме почуття гордості за українське походження». Тому екземпляри «Битв за Землю Рідну» потраплять у всі бібліотеки Рівненщини та інших областей. Зокрема, примірники відправлять і бійцям у зону АТО. Зазначимо, що «Битви за Землю Рідну»  - не перше графічне видання із української історії, яке створив Юрій Журавель. У 2008-му році він видав дитячу книгу «Мазепа. Крок до правди».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень