У Рівному в житловому комплексі на Щасливому «вибухнула котельня» (11 ФОТО)

За легендою рятувальників, у вогняну пастку нібито потрапили двоє чоловіків, яких вдалося вчасно врятувати

На щастя, це лише легенда, за якою рівненські спецслужби провели спільні тактико-спеціальні навчання. Участь у них взяли надзвичайники, поліцейські, працівники швидкої допомоги, електрики, газовики та інженери. А більше про навчання на Щасливому розповідає прес-офіцер ДСНС Рівненщини, Віктор Козак:

– Під час навчань практично відпрацьовано взаємодію пожежників з адміністрацією об'єкту та службами оперативного реагування щодо ліквідації наслідків вибуху котельні житлового комплексу, організації тактики проведення рятування людей з-під завалів та задимленого середовища, а також гасіння пожежі. Загалом було залучено 90 працівників служб та 18 одиниць спецтехніки.

Такі навчання за участю різних спецслужб на Щасливому відбулися вперше. Аналогічні заходи впродовж літа заплановані й у інших житлових комплексах Рівного. Варто зазначити, що у ході навчать виникло проблемне питання недостачі пожежних гідрантів, тож керівництву котельні були надані відповідні рекомендації щодо покращення стану протипожежного водопостачання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень