У Рівному триває виставка пам'яті жертв Голодомору

В Україні вшановують жертв Голодомору 28 листопада

До річниці вшанування жертв Голодомору у державному архіві триває виставка документів державних архівів Вінницької, Миколаївської, Полтавської та Рівненської областей.  За словами головного спеціаліста державного архіву в Рівненській області Неллі Трусік, виставка складається з двох частин:

Перша частина голодомор 32-33 років репрезентована документами, що безпосередньо стосується голоду в радянській Україні. Друга,  яка має назву відлуння голоду на Волині, відображає межі обізнаності населення цієї території до ситуації в Радянській Україні та його ставлення до трагедії.

Зауважимо, що у суботу, 28 листопада, у День пам'яті жертв голодоморів у Рівному на території Свято-Покровського кафедрального собору відбудеться мітинг-реквієм з нагоди вшанування пам'яті жертв голодоморів в Україні. 
Розпочнеться традиційний тематичний захід "Свіча пам'яті" о 16.00 год. 
     

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень