У Рівному освятили пам'ятники Героям АТО та Небесної Сотні

На кладовищі «Нове» («Молодіжне»)

Тут відбулося відкриття та освячення 11 пам'ятників Героям АТО та "Небесної сотні", які віддали своє життя за рідну країну. У заході взяли участь родичі загиблих, духовенство, керівники міста та області, громадськість.

Нагадаємо, у березня цього року міська влада оголосила конкурс на виготовлення пам’ятників рівнянам-героям, які загинули під час революції Гідності на майдані Незалежності у Києві та в зоні АТО, які поховані на кладовищі «Нове» («Молодіжному»).  На конкурс було представлено чимало ескізів. Обрано було той варіант, який сподобався родинам загиблих. Усі витрати, пов’язані з реалізацією проекту (розробка проекту, виготовлення пам’ятників, будівельно-монтажні роботи), були профінансовані за рахунок міського бюджету.

Як розповів міський голова Володимир Хомко:

 

Усі роботи по виготовленню пам’ятників (ескізи, висоту) ми узгоджували з родинами загиблих. Їхнє слово для нас було визначальним. Найближчим часом плануємо розробити проект благоустрою самої алеї Слави з урахуванням уже встановлених пам’ятників,

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень