У рівненському гідропарку розсаджують Алею рожевих верб (28 ФОТО)

Це реалізовується в рамках громадської ініціативи місцевого «Екоклубу» під назвою «Сад історій»

Сьогодні Алею, яка вже налічувала сім рожевих верб, доповнили ще п’ятьма деревами. Зазначимо, що «Сад історій» - це громадська ініціатива мешканців Рівного, яка має на меті озеленення міста шляхом висадки дерев рівнянами до пам'ятних дат у їхньому житті. Це одруження, народження дітей, річниці тощо. Зокрема, своєю нагодою посадити дерево поділились рівнянка Ірина Кантарія.

– Цього року в нас народилася дочка, вже місяць. Її назвали Тіночкою. І ми вирішили посадити це дерево як пам'ять. Щоб потім, як воно буде виростати, будемо разом приходити, його поливати, підтримувати наше деревце.

Між тим, на заході всі присутні отримали маленькі зелені подарунки у вигляді еколистівок, усередині яких було насіння матіоли або ромашки. Також організатори повідомили, що невдовзі відкриють офіційний сайт «Саду історій», де вони розмістять інформацію про місця озеленення міста та імена охочих висаджувати дерева. Крім того, на сторінці з’явиться корисна інформація про правила догляду за рослинами і рекомендації від експертів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень