Напередодні у Рівному стартував перший міжнародний кінофестиваль - «Місто Мрії» (13 ФОТО)

Розпочали, як і годиться, світовим допрем’єрним показом стрічки спільного виробництва Ірану, Чехії та України - «Осінні спогади»

Враховуючи, що фільм у прокат вийде лише 15 вересня, саме рівняни мали змогу переглянути картину першими. В «Осінніх спогадах» розповідається про моменти життя бійця АТО та людські долі, які змінила війна. Головну роль зіграв актор Дмитро Лінартович, відомий українському глядачеві завдяки стрічці «Той, хто пройшов крізь вогонь». Як розповів режисер фільму Алі Фахр Мусаві, історію він хотів розказати не вустами акторів, а їхніми образами. В цьому він і вбачає основну особливість своєї стрічки.

Нагадаємо, «Місто Мрії» триватиме до 28 серпня. Конкурсні роботи показуватимуть від сьогодні у Кінопалаці «Україна». Як повідомили на відкритті фестивалю, усього на участь надійшло понад 260 заявок, з яких професійна комісія відібрала 68 найкращих фільмів з 18 країн світу. Стрічки змагатимуться у восьми номінаціях, які розділені на міжнародну та національну конкурсні програми. Судитиме ці роботи журі у складі режисерів, продюсерів, сценаристів та акторів з Білорусі, Чехії, Ірану та України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень