Правда про чоловіка з пляшкою у Манчестері

Деякі секрети фото, яке облетіло весь світ

Новий 2016-ий рік у Манчестері зустрічали цьогоріч знаменито. Прославилися на весь світ. Усе завдяки фото, яке зробив хтось на вулиці з назвою “Well Street”. "Велл Стрит", хоча й перегукується з «Уол Стрит», але перекладається інакше. Або як «вулиця добра/добробуту», або як «вулиця (до) колодязя/джерела».

На епічному фото ми бачимо групу молоді на задньому плані, яка викотила з бару. Перехожі спостерігають за сценою на передньому плані. Тут ми бачимо чоловіка, який лежить на перехресті з пляшкою пива у руці. Тим часом група поліціянтів намагається приборкати іншого чоловіка, притиснувши його навзнак до землі. При цьому до них звертається жінка у чомусь червоному та хутряному, яка намагається щось пояснити поліцейським.
[media=52481]

Подане у Твіттері, це фото швидко розлетілося усім світом. Люди в різних країнах почали робити на нього фотожаби, хоча багато експертів звернули увагу на те, що композиційно кадр вийшов надзвичайно цікавим і навіть – вишуканим.

Але тапер на авансцену вийшла жінка в хутряній накидці.

З її слів, живописний чоловік на землі,

не «возлежить на ній і не розслабляється», як більшість собі думає, а «був збитий з ніг, бо там була штовханина, і він упав, проте втримав пляшку».

Так чи інакше, вікопомне фото продовжують коментувати і вже називають «Створення Манчестеру» за аналогією з фрескою Мікеланджело «Створення Адама».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень