До рівненської школи з'їхались пожежники та правоохоронці (26 ФОТО, ВІДЕО)

За участю десяти спеціалізованих аварійно-рятувальних та правоохоронних служб співробітники ДСНС організували для учнів мегаакцію «Безпечні канікули»

29 квітня на території навчально-виховного комплексу № 12 міста Рівне співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій Рівненщини за участю десяти правоохоронних та аварійно-рятувальних служб області в рамках Тижня з безпеки життєдіяльності провели для учнів показово – навчальну акцію «Безпечні канікули».

Варто додати, що цей навчальний заклад обрали не випадково, адже він є найбільшим на теренах Західної України за кількістю школярів - більше двох тисяч учнів.

Метою заходу було навчити дітей правил безпечної життєдіяльності під час літніх канікул. Кожен працівник екстреної служби мав можливість розповісти школярам правила безпеки у власній галузі. До того ж, учням продемонстрували можливості спецавтомобілів та обладнання. Кожній дитині приділили належну увагу з боку представників спеціалізованих професій.

Безумовно, захід залишив у школярів безліч позитивних емоцій та вражень, а головне - кожен учень узяв для себе чимало корисних знань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень