Британський фотограф оприлюднив унікальні знімки диких тварин

Фото зроблені в Намібії на "камери-пастки"

Британський фотограф Вілл Беллард-Лукас розробив пристрій, що дає змогу знімати левів, леопардів та гієн з максимально близької відстані.

Всесвітній фонд дикої природи (WWF) опублікував на своєму каналі в YouTube хвилинний відеоролик, в якому британський фотограф Вілл Баллард-Лукас показав можливості зйомки тварин за допомогою камер-пасток.

Пристрої, оснащені сенсорами руху, були створені за підтримки WWF. Їх встановили біля озера на території транскордонного заповідника Каванго-Замбезі. Знімки тварин робили протягом трьох місяців. У результаті фотографу вдалося сфотографувати левів, гієн, слонів, дикобраза та інших диких тварин в їх природному середовищі існування. Зроблені фотографії мають допомогти вченим дізнатися більше про міграцію тварин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень