З’явилося відео з перекинутим автобусом на Рівненщині (ВІДЕО)

Автопригода сталася на сумнозвісній ділянці дороги біля Птичі

Нагадаємо, аварія сталася сьогодні, 1 липня, близько 15-ої години на автодорозі «Київ-Чоп».

Поліцейські на місці події з’ясували, що 39-річний киянин, керуючи автобусом «Mercedes 404», рухаючись із міста Яремче у напрямку столиці поблизу села Птича Дубенського району не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та злетів у кювет з подальшим перекиданням транспортного засобу на бік.

Унаслідок ДТП семеро пасажирів із Києва, Київської та Чернігівської областей віком від 32 до 49 років отримали тілесні ушкодження та каретою швидкої були доставлені до медзакладу. Усі вони отримали забої різних частин тіла, двоє з них – переломи. 49-річну киянку із забоями хребта госпіталізували у травматологічне відділення, інших шістьох потерпілих після надання необхідної медичної допомоги відпустили.

Двоє водіїв та інші пасажири за результатами огляду на місці події лікарів «швидкої» не постраждали.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень