З’явилося офіційне спростування чуток про смерть Геннадія Кернеса

У вівторок по обіді у мережі й різноманітних telegram-каналах повідомили про смерть мера Харкова

У мережі у вівторок почали тиражувати повідомлення про смерть мера Харкова Геннадія Кернеса. Нагадаємо, раніше у нього підтвердили covid-19.

Як писала Politeka:

За інформацією, нібито отриманою від джерел в найближчому оточенні Геннадія Кернеса, важкий стан, в якому перебував мер Харкова, був продиктований не тільки COVID-19 і двостороннім запаленням легень, а й інсультом, викликаним коронавірусом.
Геннадія Кернеса намагалися екстрено перевезти на лікування до Німеччини чи Ізраїлю. Кілька діб заправлений літак очікував рішення. Однак поки жодна з країн не погодилася прийняти хворого з ковідом.

Проте менш як за годину з’явилося офіційне спростування цієї інформації.

Прессекретар Кернеса Юрій Сидоренко спростував інформацію щодо його смерті, — повідомляє Главред.

Юрій Сидоренко не став вдаватися в подробиці, але сказав, що "не буде навіть намагатися коментувати те, що пишуть ".

Кернес живий, вмирати не збирається. Рідні відвідують його щодня, він йде на поправку. Щойно говорив з Родіоном і Оксаною Гайсинськими - проблема з легенями, на момент відльоту з Харкова у Геннадія Кернеса було уражено 70 відсотків легень. Зараз їх доліковують, і щойно лікарів буде задовольняти результат - одразу виліт до Харкова, - повідомив Сидоренко.

Крім того, невістка Геннадія Кернеса не підтвердила інформацію про смерть.

Віцемер Харкова Ігор Терехов теж спростовує такі чутки

Не сьогодні, так завтра-післязавтра очікуються підсумки виборів, зрозуміло, що зараз почнуться будь-які спроби щось сказати. Не вірте нікому, я на прямому зв'язку з його сином. Все в порядку, абсолютно, - сказав віцемер міськради Ігор Терехов.

Своєю чергою Антон Геращенко зазначив, що в МВС нічого не знають про можливу смерть Геннадія Кернеса, і назвав це нісенітницею.

Завтра мають оголосити результати виборів, ось і розганяють неправдиву інформацію, - підсумував Геращенко.

Як повідомляє сайт міської ради Харкова за результатами паралельного підрахунку голосів на місцевих виборах, Геннадій Кернес здобув на виборах підтримку понад 60% містян. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень