«Звільнення або життя»: на Рівненщині напали на лісничого

Чоловік після зустрічі з незнайомцями перебуває у лікарні

За інформацією прес-служби Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства, це сталося вчора близько 22.30 у дворі будинку головного лісничого ДП «Клеванське лісове господарство» Михайла Квятковського.

У момент, коли Михайло Квятковський вийшов у двір, на нього напали незнайомці. Чоловік спробував пручатися, але йому пригрозили, щоб звільнявся з роботи, бо інакше позбудеться життя. Внаслідок зустрічі з нападниками у лісничого - струс головного мозку, поламані ребра та численні забої. Потерпілий нині у неврологічному відділенні Рівненської центральної районної лікарні.

Михайло Квятковський уже подав заяву у поліцію про напад. Підозрює, що нападники давно за ним стежили. Адже щовечора у приблизно один і той же час виходить з дому поратися по господарству. 

Тим часом, у Рівненському обласному управлінні лісового та мисливського господарства вирішили озброїти всіх працівників лісової охорони. Адже цього тижня у контору Глиннівського лісництва ДП «Рокитнівський лісгосп» приходили близько 30 людей у балаклавах, які побили у приміщенні лісництва вікна та техніку. Лісничого на місці не було в  цей час. А коли він приїхав, вони вимагали припинити перешкоджати їм красти ліс.  

Також лісівники Новоставського та інших лісництв постійно отримують погрози фізичної розправи через перешкоджання крадіжкам лісу. Влітку навіть були спроби підпалити та підірвати їхні службові авто, а також був напад на лісничого. Зловмисників досі поліція не затримала.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень