Звільнення територій почнеться вже скоро: екстрасенс заглянув у майбутнє і назвав рік закінчення війни

Однак, за його словами, це буде даватися Україні дуже важко

У 2024 році в Україні ще триватимуть бойові дії, існує загроза окупації нових територій, проте у 2025 році є шанси на затихання війни, а у 2026 - повне закінчення.

Такий прогноз зробив екстрасенс Валерій Шатилович ще 29 грудня 2023 року.

- В 2026 році вже не бачу війни, тут бачу людей, які радіють, плещуть в долоні, але в повітрі ще є запах війни. Це може бути, що якісь території ще не будуть звільнені, чи якісь локальні конфлікти ще будуть тривати", - зауважив екстрасенс. 

Проте зараз, за його словами, Україна все ще знаходиться у підвішеному стані, і на цьому етапі потрібно лише тільки йти вперед і воювати. На цей час Україна ще не може закінчити війну: вона між двох вогнів, двох сил.

Проте, експерт стверджує, є всі шанси, щоб звільнити Запорізьку область і частину Херсонської області. Проте звільнення буде даватися з великими втратами. Екстрасенс також бачить можливості й для звільнення Донецької області, проте найважче буде на Луганщині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень