Звідки у повітрі у школі Рівного токсичні речовини: підозри падали і на лінолеум, і на фарбу

Ми повідомляли вже, що на поганий запах у спортзалі НВК “Колегіум”, що на вулиці Пересопницькій, 93, поскаржилися батьки

І фахівці обласного лабораторного центру тут виявили значне перевищення вмісту фенолу та формальдегіду.

Щоб з’ясувати, де взялися токсичні речовини, міське управління освіти створило спеціальну комісію, до складу якої залучили фахівців управління Держпродспоживслужби Рівненщини. А також замовило експертизу матеріалів, які були витрачені на ремонт спортзалу.

Детальніше розповів начальник міського управління освіти Василь Харковець:

Взяли проби лінолеуму. Хоча лінолеум - сертифікований і фарби – так само. Той, хто виграв там тендерну процедуру, представив на матеріали всі сертифікати. Зараз замовили ще експертизу. Здерли повністю ті фарби. Але ж нам не кажуть, чи це фарба, чи це лінолеум, чи, можливо, просто не провітрили ту спортивну залу в певний час.

За словами Василя Харковця, оплатити експертизу зобов’язався підрядник, який робив ремонт у спортзалі. До речі, на цей ремонт з бюджету міста було витрачено 2,5 мільйона гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень