Звідки, чому і за чиї гроші літери для селфі у центрі Рівного

Йдеться про появу у парку Молоді на Лебединці нового місця для фото: «Рівне»

Цю конструкцію вже вподобали рівняни та гості міста й охоче біля неї фотографуються.

А раніше схожа конструкція, але англійською мовою, була біля торгового  центру «Злата плаза». Аналогічні літери з серцем - однакової форми й кольору - є й в інших містах України і світу. Втім, всі ці написи – англійською мовою.

Галина Кульчинська

Тож заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська стала ініціатором встановлення конструкції для селфі українською мовою:

Коли я продумувала цю річ, мене «чорти брали» (я так скажу не дуже красиво) відносно одного: чому в українському місті Рівному немає напису українською мовою. Немає таких слів українською мовою й по інших містах України. Значить, мають бути.

 

Хто про це має дбати? Міська влада. Все це обійшлося з виготовленням у 20 тисяч гривень.

 

Задумка одна – дати рівнянам іще один майданчик для красивого яскравого селфі на згадку про місто Рівне.

 

За словами Галини Кульчинської, виготовляли конструкцію для селфі працівники Рівненської художньої школи. Висота літер - 1,65 метра, тобто у людьский ріст, а ширина всієї конструкції - 7,5 метра.

Ось така висота конструкції

Галина Кульчинська обіцяє, що літери прикрашатимуть до найбільших українських свят: Нового року та Різдва, а також Великодня. І сподівається, що, фотографуючись біля них, рівняни та гості міста популяризуватимуть Рівне та освідчуватимуться йому в любові.  

Стоятиме серце з написом «Рівне» у парку Молоді не завжди. Адже Алея кованих скульптур буде поповнюватися новими екземплярами. Отже конструкції для селфі доведеться поступитися їм місцем. Тож, скоріше за все, навесні літерам знайдуть інше місце. А поки що займаються його пошуком. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень