Зустрітися з Владом Ямою та зірками ТСН безкоштовно можна буде у Рівному

Вони поділяться своїми історіями злетів та падінь

Відомий хореограф Влад Яма та ведуча ТСН Марічка Падалко у середу мотивуватимуть рівнян.

31 жовтня о 14:00 в актовій залі НУВГП відбудеться зустріч у рамках всеукраїнського туру «Ті, що вражають», який реалізовує команда ТСН спільно із Посольством Великої Британії в Україні.

Серед спікерів мотиваційної зустрічі у Рівному – ведуча ТСН Марічка Падалко, журналістка ТСН Наталія Нагорна, паралімпійська чемпіонка Юлія Батенкова, хореограф Влад Яма, президент Благодійного фонду «Асоціація Інклюзивної Країни» Юлія Ресенчук та міський голова міста Рені Ігор Плєхов.

Соціально-освітній проект «Ті, що вражають» - це серія мотиваційних виступів, в рамках яких спікери діляться своїми історіями злетів та падінь, цікавими фактами власного життєвого шляху, та на власному прикладі доводять, що об’єднані зусилля активних громадян здатні змінити українські міста, перетворити їх на сучасні та доступні.

Вхід - вільний за попередньою реєстрацією ТУТ. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень