Зустріч з недругом – Дівам, романтика з колишніми – Ракам: гороскоп на 13 квітня

А комусь треба бути більш впевненим

ОВНИ

Прораховуйте ситуацію й уникнете великого розчарування. Прислухайтеся до кожного слова й аналізуйте усе, що відбувається.

ТЕЛЬЦІ

Ваші творчі здібності, інтуїція та сексуальність зростуть. Будь-яка справа буде даватися легко та матиме хороший результат. Ваші якості відзначать і оцінять.

БЛИЗНЯТА

Сприятливий день для звернення до державних установ. Також є велика ймовірність фінансових надходжень.

РАКИ

Шарм і невгамовна фантазія зроблять вас центром уваги й допоможуть вирішити будь-які питання. Цього дня можлива романтична зустріч з давньою симпатією.

ЛЕВИ

Нові справи будуть успішними, проте ваша нерішучість або втручання сторонніх осіб можуть негативно позначитися на результаті. 

ДІВИ

Можлива несподівана зустріч з особою, яка колись образила вас. Постарайтеся не згадувати про колишні сварки, бо виникнуть нові.

ТЕРЕЗИ

У справах проявіть творчий підхід, нестандартний погляд на речі, а також прислухайтеся до колег. Цілком ймовірно, що саме зараз ви знайдете новий спосіб заробітку. 

СКОРПІОНИ

Зорі сприяють будь-яким починанням і задумам, проте свої наміри потрібно тримати при собі, інакше недруги спробують перекреслити ваші плани.

СТРІЛЬЦІ

Зараз вам треба бути більш стриманими й обачними, адже можливі серйозні прорахунки у роботі. Не виключено, що вам доведеться вирушити у відрядження.

КОЗОРОГИ

Підходьте до будь-якої справи відповідально та серйозно. Сприятливе розташування планет дозволить реалізувати давні ідеї.

ВОДОЛІЇ

Це один з найбільш сприятливих у комерційному плані днів, коли можлива реалізація задумів. Ретельно продумані дії, рішучість і наполегливість принесуть успіх. Однак не виключені цього дня й конфлікти з колегами.

РИБИ

Ваша нерішучість буде заважати у пошуках виходу з неприємної ситуації. Більше впевненості в собі й усе вирішиться на вашу користь.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень