Габаритно-ваговий комплекс на Рівненщині зважує замість фур пасажирські маршрутки?

З таким зіткнулася рівнянка Лідія Гацко

Лідія Гацко їхала сьогодні маршруткою, яка рухалася з Києва. І за 55 кілометрів від Рівного їхню маршрутку зупинили працівники габаритно-вагового комплексу, які мали б зважувати багатотонні авто і не пропускати проїжджати дорогами у разі перевищення маси. Лідія Гацко розповіла про це у соцмережі Фейсбук:

Lidiya Gatsko От мені цікаво, які функції цієї служби?

Сьогодні за 55 км від Рівного зупинили маршрутку з Києва. Півгодини вичитували папірці , які вимагали від водія. Водій носив їх один за одним, пасажири сиділи у салоні.

Мені вже стало погано, вийшла на вулицю. Почали інші виходити. 
Я запитала у цих представників: "Чому я маю знемагати тут на дорозі?" І попросила відвезти мене, а бажано й інших пасажирів, у місто , а з водієм розбиратися без нашої присутності.  Після цього водія відпустили. Написали якийсь папірець, який водій підписувати відмовився.


То я вже вдома. Але питання у мене: "Хто знає, що це за такі? І які їхні функції?"

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень