Зухвале пограбування: у Рівному шукають важливі документи, які викрали разом із сейфом (ФОТО)

Фото ілюстративне

Сталося це минулими вихідними у Рівному.

З приміщення підприємства «Фармікс», що на вулиці Курчатова обласного центру, викрали великий старий сейф з документами.

Найбільш ймовірно, що пограбування сталося у ніч з 17 та 18 жовтня. Всередині сейфу були   трудові книжки, установчі та реєстраційні документи фірми, а також офіційні папери на товар.

 Відновлення викрадених документів займе багато часу та сил. Тож власниця підприємства  Анна Сліпченко та рівнянка Ніна Скиба, звертаються до мешканців міста з проханням допомогти знайти викрадене:

Якщо десь в смітнику або на узбіччі дороги помітите купу паперів, не полінуйтесь і придивіться, чи є там трудові книжки або будь-які інші документи із назвою фірми «Фармікс», та у разі знайдення таких повідомте за номерами телефонів: 0673609788, 0661221719, 0987468878.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень