Зручний сервіс для клієнтів «РІВНЕГАЗ ЗБУТ». Відтепер ще й оплата постачальнику за розподіл електроенергії

Послуга запрацювала у червні

Новий зручний формат оплати з червня 2021 року пропонує ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» своїм клієнтам – юридичним особам, представникам малого та середнього бізнесу.

Даний формат значно зекономить час та ресурси клієнтів. Оскільки замість двох компаній взаємодіяти доведеться лише з менеджером свого постачальника.

Оплата за розподіл через постачальника спрощує для клієнтів ведення бухгалтерії. Лише один менеджер формує рахунок за розподіл і за постачання електроенергії, та надсилає його клієнту.

Отримані від клієнта кошти за розподіл постачальник переводить на спецрахунок оператора системи розподілу. По факту отримання послуги та сплати за неї той же менеджер формує Акти на компенсацію послуги розподілу і на електроенергію.

Рахунок за розподіл формується до 25 числа щомісяця на наступний місяць.  Так само як і при сплаті за послугу напряму оператору системи розподілу, клієнт сплачує його на умовах 100% передплати.

Ціна за послугу розподілу буде тією ж, що й при безпосередній оплаті ОСР, оскільки тарифи за розподіл електроенергії регулюються державою. Водночас за постачання електроенергії клієнт сплачує згідно з обраним ним графіку.

 Клієнти ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» можуть обрати один з трьох варіантів оплати:

  • передплата
  • подекадна оплата
  • післяплата.

У будь-якому варіанті, обраному клієнтом, можливо отримувати електроенергію з оплатою за послугу розподілу через постачальника.

Детальніше з питань постачання електроенергії можна дізнатися за телефоном 067-553-44-71.

Довідка: ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» має ліцензію на постачання електричної енергії юридичним і фізичним особам-підприємцям відповідно до Постанови НКРЕКП №1199 від 24.06.2020. На сьогодні компанія постачає електроенергію непобутовим споживачам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень