У лікарні на Рівненщині виявили загрозу здоров'ю і життю пацієнтів

Адже тут не дотримані вимоги пожежної безпеки

В Острозькій обласній психіатричній лікарні виявили низку порушень правил пожежної безпеки. Нещодавно там побували представники Здолбунівської прокуратури та Держпродспоживслужби. Зокрема, під час перевірки з'ясувалося, що у лікарні

відсутні автоматична пожежна сигналізація, громовідводи та є проблеми з живленням евакуаційного освітлення.

За словами головного лікаря психлікарні Павла Маєвського, проблему уже частково вирішено:

В 4 відділенях з 9 ми вже зробили протипожежну обробку дерев’яних горищ, для обробки інших 5 – поки чекаємо фінансування. На пожежну сигналізацію необхідно 600-800 тисяч гривень. Питання громовідводів – 110 тисяч гривень – це будуть дві нові вежі блискавкозахисту. У 2018 році обіцяють фінансування і тоді все буде виконано.

За словами головного лікаря, кошторис щодо встановлення засобів пожежної безпеки уже розроблено. Втім, коли його профінансують - залежить від ухвалення бюджету на 2018 рік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень