Зрив опалювального сезону. Міста, в яких найбільші проблеми з теплопостачанням

Через відсутність електроенергії котельні зупиняються по всій Україні

В Україні похолодання, нічні морози фіксують уже по всій території. Найгірша ситуація з опаленням у містах, наближених до фронту. Це Запоріжжя, Харків та Миколаїв.

Кожен випадок – це окрема якась історія. Десь буде тепло, десь ні. З самого початку, я декілька місяців говорю, що з міст, які наближені до зони бойових дій, потрібно виїжджати, тому що там у більшості багатоквартирних будинків не буде опалення. А це ж можна казати, наприклад, і про Запоріжжя, Миколаїв – це 100%, ще й казали про Харків, що не буде опалення.

 

А от у Слов’янську, наприклад, подали опалення. Хоча спочатку прогнози були невтішні – що там опалення не буде. Тому в кожному випадку потрібно вивчати ситуацію.

 

Немає єдиного рецепта, бо завтра можуть влучити російськими ракетами, і все – не буде опалення в конкретному місці, – розповів голова правління Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко.

Ситуація з постачанням тепла нестабільна наразі по всій Україні, адже через перебої зі світлом котельні не мають потужностей запуститися і працювати та забезпечити подачу теплоносія. Аби з'ясувати, чому саме немає опалення у вашому будинку, фахівці радять звертатися до постачальника послуг, або до органів місцевого самоврядування.

По-перше, потрібно звернутися в теплопостачальну компанію з приводу неналежної якості надання послуг теплопостачання, а по-друге – є “гаряча лінія” в більшості великих міст, куди ви можете звернутись щодо відсутності або неякісного опалення. У Києві це номер 1551, у Рівному 1553, в інших містах там інші цифри, тобто можна туди звернутися, – сказав фахівець.

 

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень