Зоря таки програла...

Зоря програла Легії у першому матчі прей-офф відбору Ліги Європи. Польські ультрас вчинили в український столиці безлад.

Зоря програла Легії у першому матчі прей-офф відбору Ліги Європи. Футболісти луганської команди, які активно розпочали матч і лише за перші 20 хвилин мали три нагоди забити, пропустили один гол. Тепер Зорі треба добряче постаратися у Варшаві – матч-відповідь відбудеться 27 серпня.

Добряче похуліганили у Києві польські ультрас. Біля стадіону закидали правоохоронців камінням, пляшками і вибуховими пакетами. Побилися з українськими фанами. Правоохоронці блокували Майдан Незалежності через прогулянки в центрі Києва польських вболівальників. Центр столиці вчора охороняли 1,5 тисячі міліціонерів. Це втричі більше, ніж зазвичай. Довелося їм втихомирювати буйних гостей з Польщі й безпосередньо на стадіоні імені Лобановського - фанати запалили фаєри, перетворивши свій сектор на суцільне полум'я. Чи постраждало майно стадіону, поки невідомо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень