Що стало причиною зупинки рівненського ЦНАП?

Та як швидко ситуацію врегулювали

Днями рівнян налякали тим, що ЦНАП поки не буде приймати документи на оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

А також повідомлялось, що не буде проводитись видача готових документів.

За словами заступника начальника Рівненського ЦНАПу Віталія Стасюка, видачу та прийом документів зупинили через пошкодження каналу зв'язку Єдиного Державного демографічного реєстру.

Однак, у той же день усі неполадки ліквідували, тож окремі рівняни встигли після 15 години отримати свої документи та подати заяви на оформлення паспортів.

Ситуацію пояснює Віталій Стасюк:

Ми не могли працювати без Єдиного Державного демографічного реєстру.

 

У нього ми вносимо усі дані. Так сталось, що у Києві стались технічні збої у роботі цього реєстру, тож у середу ми мали проблеми із наданням наших послуг.

 

Втім, вже до 15 години все врегулювали.Усіх людей обслужили. Когось у той же день, по обіді. Хтось переписався на інші дні, у тому числі на субботу. Таким чином усім послуги надались.

Нині, запевнив Віталій Стасюк, рівненський ЦНАП працює у звичному режимі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень