Ринки у Рівному зникають: один за одним (ФОТО)

Зносять кіоски, йдуть люди

Сьогодні у Рівному пікетували торговці з ринку на вул. Шевченка.

Люди обурилися, що їх не пускають на робочі місця. Зокрема, через карантинні обмеження та плани міської влади відкрити цю вулицю для транспорту.

З вимогою дозволити відновити роботу вони прийшли до обласної адміністрації. Що з цього вийшло, читайте у нашому матеріалі: «Вхід буде біля «валютного п’ятачка»: на Шевченка готові торгувати».

Коротко розповімо суть: люди не виходять на роботу уже три місяці. Попри те, що на ринку обладнані торгові точки, а люди роками там торгують і скуповуються - виявляється, що на Шевченка - не ринок, а ярмарок. Тож торговище не відкривають. 

До ринку на Шевченка увага була зосереджена навколо речового ринку, що на Замковій. За кілька років він зникне у своєму звичному вигляді. 

Наприкінці лютого частину торговища на вул. Замковій відгородили. Під будмайданчик підготували ту частину, яка з боку стадіону «Авангард».

[media=184000] 

На місці ринку (а це 5000 кв. м) з часом планують звести п’ять будинків.

Одним із них буде торгово-розважальний центр, куди й помістять усіх торговців. 

Особливої активності на будмайданчику сьогодні ми не помітили, хоча там і встановили будівельний кран. На самому ринку - не надто людно, але торгівля йде.

Продавці найбільше скаржаться на холод. Як висловилася одна з продавчинь: "Найбільше гріє, коли хтось щось купує".

Помітно багато кіосків, які здають в оренду. Їх стало значно більше після карантину.  Те ж саме стосується й торгових місць навколо центрального ринку. Є кіоски, які шукають нових орендарів - старі звідти пішли. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень