Зниклого хлопця знайшли в Острозі

Він усю ніч гуляв вулицями міста

17-річний мешканець села Великий Олексин вийшов із дому вчора вранці, не обмовившись ні словом. Коли ж до 15 години не повернувся, мати за допомогою звернулась до поліції. Співробітники Рівненського районного відділення поліції у справах неповнолітніх розшукали втікача та доставили до рідної домівки.
Підліток навчається в Острозькій школі-інтернаті. Маючи в кишені 15 гривень, вирішив навідатися у місто. Хлопець усю ніч безпечно гуляв вулицями Острога, бо його супроводжувала… зграя собак, яких той дуже любить. А вже в обідню пору неповнолітнього розшукали правоохоронці, яким він пояснив, що пішов з дому через зауваження матері, яка йому дорікнула, що без дозволу взяв флеш-накопичувач.
За фактом зникнення дитини було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Неповнолітнього працівники Рівненського РВП передали матері, а провадження закриють за відсутністю складу кримінального правопорушення.
Це вже не перша втеча для хлопця. Два роки тому він теж зник у невідомому напрямку. Тоді правоохоронці його розшукали впродовж доби.

Відділ комунікації
ГУ НП в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень