Зниклого у Токіо спортсмена знайшли. Він не хоче повертатися в Уганду

Приїхав на Олімпіаду у пошуках кращої долі

Угандійського спортсмена Джуліуса Секітолеко, який після невдалої кваліфікації для участі в Олімпійських іграх мав повернутися з Токіо на батьківщину, знайшли правоохоронці.

20-річний важкоатлет зник у місті Ідзумі-Сано префектури Осака, де базувалася команда. Джуліус Секітолеко не з'явився на щоденне ПЛР-тестування. У його номері знайшли записку, в якій він повідомляв, що не повернеться «в країну, де важко жити», і буде шукати роботу в Японії. Паспорт чоловіка залишився у команди.

Він придбав квиток на поїзд до японського міста Наґоя. А знайшли його в місті Йоккаїті, що приблизно за 40 км від Наґої, завдяки камерам спостереження.

Зникнення іноземного спортсмена перед великими спортивними змаганнями сталося не вперше. Так, двоє угандійських спортсменів, а також громадяни Руанди та Камеруну зникли під час Ігор Співдружності-2018, які відбувалися у Голд-Кості (Австралія). Джуліус Секітолеко також брав участь у фіналі цих змагань з важкої атлетики до 56 кг серед чоловіків.

У 2014 році у Глазго (Шотландія) двоє регбістів з Уганди зникли безвісти. Пізніше виявилося, що вони попросили притулку і грали за команду регбі в Кардіффі (Велика Британія), - повідомляє Громадське.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень