Знеславлюють вулицю Небесної сотні у Рівному: на землі для кафе – гральні автомати

Це роблять орендарі ділянки

Анна Іванова

Йдеться про 51 кв. метр землі на вулиці Небесної сотні, 15. Цю ділянку у міста орендував Тарас Прислупський для реконструкції літнього кафе та подальшого його обслуговування без права добудови. Тепер він добровільно відмовився від ділянки на користь Марії Прислупської, яка отримала заклад  у подарунок і хоче оформити на 49 років в оренду землю під ним.

Міськрада Рівного вже й рада була б погодити оренду. Але проти цього виступила депутат із цього округу Анна Іванова:

Я особисто втомилася від цієї богадільні. Це гральні автомати біля залізничного вокзалу.

 

Це вже нема слів! Це така, вибачте, добудова несанкціонована.Там цілодобово грають автомати гральні.

 

Мене вже сусіди дістали за ці гральні автомати. Скажіть, хто їх кришує? Ментовські, прокурорські чи єфтеніївські? Тільки винесли Максимчук із ще одним прокурором гральні автомати – через годину-дві назад внесли.

Анна Іванова закликала керівника місцевої прокуратури Володимира Самардака звернути увагу на цей заклад. І висловила сподівання, що у депутатів переможе мудрість.

Її підтримав однопартієць і голова бюджетної комісії Олег Карпяк, який запропонував зняти питання з розгляду для додаткового вивчення і доручити управлінню торгівлі до наступного засідання сесії перевірити, чим насправді займається цей заклад.

35 депутатів підтримали цю пропозицію, тож рішення було прийняте.

До речі, на сайті НАЗК є декларація про доходи на ім'я Тараса Прислупського - інспектора патрульної поліції Рівненщини. Згідно з нею, він спільно з Марією Прислупською володіє квартирою у Рівному.

Чи причетні ці особи до вище названих гральних автоматів, чи просто у них повністю збігаються прізвища, імена та по-батькові з орендарями ділянок - з'ясуємо згодом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень