Кросівки з фільму «Назад у майбутнє-2» продали з аукціону

Взуття оцінили не надто високо

Кросівки з другої частини стрічки «Назад у майбутнє» продали з аукціону. Нагадаємо, взуття, яке саме зашнуровуються, носив головний герой – Маті Макфлай.

Компанія Nike випустила репліку моделі Mag в 2011 році, але тоді взуття ще не мало функції автошнурування, завдяки якій кросівки з фільму так добре відомі.

Нині ж, на честь річниці з моменту виходу фільму, спортивний гігант таки здійснив мрію фанатів фільму і виготовив невелику партію кросівок, в яких шнурки стягуються - модель офіційно представили у вересні торік.

Як заявляють представники аукціонного будинку, кросівки 2017 року продали за рекордно низьку суму - всього 52,5 тисячі доларів, тоді як торік на одному з азійських аукціонів пара кросівок Nike Mag була продана за 104 тисячі доларів.

Частину грошей, отриманих від продажу культового взуття, передали фонду Майкла Джей Фокса, актора, який зіграв Марті Макфлая. Він страждає на хворобу Паркінсона, а його фонд  J. Fox Foundation займається вивченням цієї недуги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень