«Обібрала його по максимуму»: подробиці розлучення Брежнєвої і Меладзе

ЗМІ країни-окупанта наполегливо приписують Брежнєвій і Меладзе розставання, яке вже починає обростати новими деталями

Співачка Віра Брежнєва і музичний продюсер Костянтин Меладзе одружені з жовтня 2015 року, і ось уже майже 8 років преса і світські пліткарі намагаються «розвести» пару, то приписуючи Меладзе нових коханок, то непримиренні розбіжності.

Влітку 2022 року чутки про їх розставання спалахнули з новою силою і не вщухають й досі. Так, росЗМІ нещодавно опублікували коментар декого, на ім'я Леонід Дзюник, концертного директора і продюсера, який в різні роки працював з T.A.T.u., Smash!!, Філіпом Кіркоровим та ін.

Він стверджує, що Меладзе і Брежнєва дійсно розбіглися через війну в Україні: співачка вимагала публічно засудити країну-агресора, а продюсер мовчить, в надії колись ще повернутися до кар'єри там.

— За наявною у мене інформацією, Меладзе дійсно розлучився з Брежнєвою. Вона змушувала його публічно виступити проти спецоперації. «Я не можу, - пояснював він. - У мене все життя в Росії - літні батьки, брат, робота».

 

На цьому підґрунті вони і посварилися. Костянтина це настільки вибило з колії, що у нього навіть стався тривалий запій.

 

Як мені розповіли, при оформленні розлучення Віра обібрала його по максимуму.

 

Витребувала у нього значну грошову компенсацію і частину його численної київської нерухомості, - розповідає російський продюсер.

При собі Костянтин Меладзе залишив лише маєток на озері Гарда в Італії, де за іншими чутками зараз і живе з новою молодою коханкою, та сподівається «пересидіти» війну, щоб повернутися в шоубізнес країни-агресора.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень