Змініть негайно майстра, або 5 причин обрати нового перукаря

Дилетантів вистачає й у сфері б'юті-послуг

В пориві експериментів й прагненні кардинальних змін можна отримати плачевний досвід. Наведемо п’ять ознак, які виведуть на чисту воду непрофесійного майстра.

Пропонує безплатні локони

Пишні та м'які локони подобаються усім. Але будьте обережні, бо за такою укладкою легко приховати недоліки у техніці фарбування або й стрижки.

Використовує засоби з мас-маркету

Звісно, вголос про це ніхто не скаже, але заради економії майстри можуть використовувати не професійну косметику догляду за волоссям, а звичайні магазинні засоби, які видають за професійні. 

Працює неякісними ножицями

Це основний інструмент майстра на якому не треба заощаджувати. Від цього буквально залежить, чи залишиться клієнтка з посіченими кінчиками, чи ні. 

Нахвалює додаткові процедури 

Ботокс і кератин для волосся, ламінування або й довготривала укладка – це все має дуже тимчасовий ефект і ніякого лікування. Але не кожен спеціаліст наважиться про це сказати чесно. 

Тонує волосся, аби приховати недоліки 

Якщо колорист помилився з кількістю окисника, він може запропонувати тонування волосся. Волосся через надмірне висвітлення може стати ламким і сухим. Це легко приховати тонуванням. Воно підживить волосся, надасть потрібного відтінку й здорового вигляду. Але одна біда – дуже швидко змивається, і тоді проблеми стануть очевидними.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень