Зітхнули з полегшенням. На Рівненщині завершилася перевірка столичної комісії ДСНС

За результатами роботи комісії на Рівненщині, що тривала впродовж усього минулого тижня, фахівці зазначили, що в області одна з кращих систем оповіщення, є достатня матеріально-резервна база та чіткі плани реагування на надзвичайні ситуації.

Так, столичні фахівці побували в обласних установах та організаціях найбільш техногенно-навантажених регіонів області. А це Рівненський, Острозький, Дубенський, Костопільський, Березнівський та Володимирецький райони, а також міста Рівне, Острог, Дубно, Костопіль, Березне, Вараш.

Під час перевірки експерти комісії провели інструкційні навчання, ознайомилися із роботою аварійно-рятувальних служб, станом захисних споруд, засобів зв’язку та системою оповіщення. Експерти оцінювали рівень підготовки та реагування місцевих служб у випадку виникнення загрози людям.

За словами голови ОДА Олексія Муляренка, комісія виявила в області і певні недоліки.  Зокрема, перевіряючі звернули увагу на незадовільний стан захисних споруд області, недофінансуванні програм цивільного захисту населення та необхідності посилення протипожежних заходів у соціальних, навчальних та медичних закладах.

За результатами перевірки керівник області дав доручення оперативно розробити план усунення недоліків. Адже вже у жовтні на Рівненщині відбудеться контрольна перевірка системи цивільного захисту людей, а також командно-штабні навчання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень