«Зима йде»: Кудрицький порадив населенню України – закупити додатково електрогенераторів (ФОТО)

І підготуватися: «Про всяк випадок»

Володимир Кудрицький

Забезпеченість критичної інфраструктури регіонів автономними джерелами енергопостачання вже на досить високому рівні, але ситуація далека від задовільної.

Як передає Інтерфакс-Україна, на прес-конференції в Одесі Голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький повідомив:

«Достатньо серйозний відсоток забезпеченості критичної інфраструктури резервними джерелами як на Одещині, так і в інших областях, де ми вже побували"

 

Водночас Кудрицький наголосив, що повністю забезпечити генераторами всю критичну інфраструктуру неможливо.

Цього року ворог знову битиме по нашим електромережам і трансформаторам

Є такі об'єкти, яким потрібно 10-15-20 МВт потужності, і знайти такий генератор не можна, - пояснив глава системного оператора.

Тож Кудрицький ще раніше порадив населенню підготувати до зими або наскільки можна докупити «про всяк випадок» генератори електроенергії.

Поки ще є час подумати та вибрати

Прочитайте: Який генератор кращий – інверторний чи традиційний: що варто знати і розуміти? Поради на випадок перебоїв з електроенергією (ФОТО/ВІДЕО)

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень