Житомирян затримали за те, що обмальовували Рівне рекламою (ФОТО)

Відзначився і киянин

Сьогодні вранці патрульним надійшло кілька звернень від громадян про написи на асфальті, які наносить в різних частинах міста група людей. Зокрема про те, що на вулиці Міцкевича на кільці перед пішохідним переходом невідомі особи на дорозі розфарбовують оголошення. Про це повідомляє прес-слжба Патрульної поліції Рівного:

Коли патрульні прибули на місце, вони виявили двох осіб, мешканців Житомирської області, які в той момент завершили фарбувати оголошення на тротуарі.

На 19-річного та 18-річного громадян склали протоколи за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.

А от на на вулиці Шухевича на 39-річного киянина склали протокол за те, що від перехрестя вулиць Льонокомбінатівська-Г.Безручка до будинку №10, що на вулиці Шухевича, на тротуарі малював рекламу за допомогою фарби білого кольору, чим забруднив покриття тротуару та перешкодив руху пішоходів.

Інспекторам відділу безпеки дорожнього руху правопорушник вказав, що визнає свою вину та «готовий понести покарання згідно з чинним законодавством». Патрульні склали акт обстеження вулично-шляхової мережі та вручили Вимогу (припис). Порушник забов'язався усунути наслідки свого правопорушення. Роботи негайно припинили, провели профілактичну бесіду.

[media=86303]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень