Жителям Рівненщини виділили мільйони на «теплі» кредити у 2017 році

Депутати облради підтримали пропозицію ОДА та виділили на наступний рік 4 мільйони гривень на Програму відшкодування відсоткових ставок людям за «теплими» кредитами, тому наступного року мешканцям Рівненщини продовжать компенсувати 15% тіла кредиту на придбання енергозберігаючого обладнання.

Програма діє вже два роки і допомагає населенню та ОСББ при утепленні житла, підготовці до зими та зменшенні витрат на комунальні послуги.

Загалом в Рівненській області людям відсоткові ставки відшкодовують з державного, обласного та місцевих бюджетів. Так, держава відшкодовує 20-70% суми кредиту на енергоефективне обладнання та матеріали для населення, ОСББ та ЖБК. Відповідно до обласної Програми мешканцям Рівненщини додатково компенсують 15% тіла кредиту. Відсоткові ставки відшкодовують також в Дубровицькому (9,5%), Здолбунівському (5%) районах та місті Рівне (9,5%).

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень