Житель Вараша кілька днів вирішував, чи «глушити» рибу гранатою (ФОТО)

Боєприпас він знайшов посеред вулиці

33-річний чоловік знайшов гранату РГД-5 поблизу кіоску швидкого харчування по вулиці Рівненській у Вараші. Він вирішив, що зможе «глушити» рибу знахідкою, тому заховав її біля мосту через річку Стир. Проте вже через декілька днів повідомив про гранату до поліції, адже вирішив, що боєприпас небезпечний для нього та родичів.

 Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом носіння, зберігання, придбання, бойових припасів або вибухових пристроїв.

Вилучений боєприпас розрядили вибухотехніки ГУНП в Рівненській області та направили для проведення експертизи до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Поліцейські наразі з’ясовують достовірність обставин, на які вказав власник гранати та встановлюють особу, яка її залишила на вказаному заявником місці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень