Журналісти показали обличчя підозрюваних у зґвалтуванні з Сарненщини (ФОТО)

Напередодні у суді розглядали скаргу чотирьох підозрюваних у зґвалтуванні щодо обраного для них запобіжного заходу

Фото з сайту "ЧаРівне.інфо"

Напередодні в Апеляційному суді Рівненської області розглядали скаргу чотирьох підозрюваних у зґвалтуванні щодо обраного для них запобіжного заходу, - пише ЧаРівне.інфо.

Фото з сайту "ЧаРівне.інфо"

Йдеться про злочин, що стався на Сарненщині 30 січня. Дівчина з подругою після нетривалого знайомства з хлопцям вирішила не продовжувати розмову та розійшлася з подругою по домівках. Тоді у поліції прокоментували:

Посеред ночі молодики неодноразово телефонували до дівчини та запрошували знову зустрітись. Коли вона вчергове відмовилась, молодики автомобілем «Volkswagen Passat B5» на іноземній реєстрації приїхали до будинку, де дівчина винаймає кімнату.

 Хлопці силоміць витягли свою жертву з помешкання та помістили в іномарку. Один із них тримав у руках лопату і погрожував фізичною розправою. У лісовому масиві неподалік села Чемерне проти волі дівчини вступили з нею у статеві зносини. 

Наступного ранку дівчина звернулася у поліцію. Але зловмисників не вдалося відразу затримати. Бо вони втекли від поліції, залишивши авто на дорозі. Його вилучили. В автомобілі знайшли речові докази злочину та наркотики. 

Фото з сайту "ЧаРівне.інфо"

Зловмисниками виявились 26-ти, 24-х та двоє 20-річних жителів села Чемерне, які переховувались від слідства. Їх затримали біля кафе «Три Карасі», що поблизу Рівного. Це сталося вже 8 лютого. 

Фото з сайту "ЧаРівне.інфо"

ЧаРівне.інфо повідомляє, що у суді стало відомоm де переховувалися хлопці. Один з них перебував у Польщі на тимчасових заробітках, ще один хлопець гостював у родичів на Київщині. Третій підозрюваний знаходився також за межами Рівненської області. Ще один підозрюваний йде у справі як посібник.

Апеляційний суд Рівненської області залишив рішення Сарненського райсуду від 9 та 10 лютого без змін, тобто хлопці залишатимуться у СІЗО до 8 квітня без права на внесення застави.

Фото з сайту "ЧаРівне.інфо"

[media=109443] 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень