Жорстоке вбивство на Рівненщині: жінка захлинулася власною кров’ю (ФОТО)

Поліцейські встановлюють обставини та особу, причетну до вбивства жительки Кореччини (ФОТО)

Вранці, 27 серпня, на території станції Корецького водоканалу без ознак життя виявили 51-річну жительку села Новий Корець. Жінка, якій нанесли численні тілесні ушкодження, померла, захлинувшись власною кров’ю. На місце події разом із слідчо-оперативною групою виїхав начальник ГУНП в Рівненській області Сергій Князєв, - повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини:

 

- Як встановили правоохоронці, напередодні трагедії 51-річна жінка допомагала у Корці вибирати картоплю своїй знайомій. Після збору урожаю, як годиться, сіли повечеряти за чаркою. Орієнтовно о 21-ій годині господиня провела жінку додому в напрямку її вулиці. Та вже вранці, коли вирушила на ринок, виявила мертвою у чагарнику на території станції знезалізнення води та повідомила у поліцію.

 

Відповідно до лікарського свідоцтва про смерть, жінка померла в результаті асфіксії внаслідок аспірації крові в дихальні шляхи. Поліцейські встановлюють усі обставини злочину та осіб, причетних до нього.

Як стало відомо, загибла ніде не працювала та проживала час від часу у будинку  співмешканця. Її дорослий син проживає окремо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень