«Жодних переговорів про Україну без України», - військовий з Рівного

Сьогодні рівняни зустрічалися з військовослужбовцями, які пройшли війну на Сході України. З нагоди свят українського козацтва та захисника України до Рівненської обласної бібліотеки завітали військові різних добровольчих батальйонів та ЗСУ. Вони ділилися з присутніми реаліями збройного конфлікту, який триває вже 3 роки на Донбасі. Зокрема, Тарас Козлишин, військовий добровольчого батальйону ОУН, розповів, як на початку АТО покинув жінку з трьома дітьми, аби захищати свою країну. Каже, що наша держава стане вільною тоді, коли українці стануть господарями на власній землі:

Ми лише воліємо бути господарями на нашій, власній землі. Щоб нами ніхто, ні всякі Обами, ні всякі Путіни, Меркелі, ні Олланди не керували і не проводили переговори про Україну без України. Прикладом є Польща. З часів відновлення незалежності Польщі. Вони сказали як: жодних переговорів про Польщу без Польщі. Так само і ми мали би сказати з 1991 року: жодних переговорів про Україну без України. Ми живемо так, як самі це організовуємо. 

Зауважимо, що після розмови присутні подарували українським воїнам власноруч виготовлені листівки з привітаннями та побажаннями, які згодом відправляться у зону бойових дій на Схід нашої держави.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень