ЖК «На Щасливому» — район, в якому хочеться жити (ФОТО)

Час не стоїть на місці, разом з ним «крокують у ногу» нові житлові проєкти, які нині одночасно реалізовують у Рівному

Одним із таких проєктів є житловий комплекс «На Щасливому» – найсучасніший район Рівного, інфраструктура якого акцентована на потребах мешканців – навколо величезна територія, чудовий парк, багато магазинів, кав’ярень, дитячих майданчиків, а також перший ліцензований заклад дошкільної освіти «BabyLand».



Мешканці ЖК «На Щасливому» – це справжня велика, дружня родина.

Вони завжди відвідують свята, які відбуваються у комплексі, а також долучаються до різних заходів.

- Після покупки квартири людина стає частиною великої сім’ї нашого комплексу. І от дуже приємно чути хороші відгуки про наш комплекс від мешканців. Приємно, коли мешканці діляться своїми емоціями, враження зі своїми родичами, друзями, колегами, - розповів забудовник ЖК «На Щасливому» Роман Курис.

Чистота, безпека та комфорт – одні з пріоритетних аспектів у житловому комплексі. Аби жителі відчували себе у безпеці та затишку, про них дбає наша управлінська компанія «На Щасливому».

- Аби полегшити життя нашим мешканцям, ми спеціально створили в кожному будинку ОСББ. І є управлінська компанія «На Щасливому», яка взяла в обслуговування 90% ОСББ. Виходить так, що всіма побутовими питаннями займається управлінська компанія, — зазначив забудовник ЖК «На Щасливому».

Територія житлового комплексу та всі будинки облаштовані власною сучасною та надійною системою відеоспостереження з можливістю віддаленого контролю.

[media=162626]

Окрім цього, незабаром мікрорайоном курсуватиме маршрутне таксі. До слова, облаштування зупинок у комплексі – на фінішному етапі, тож мешканці зможуть без проблем дістатись центру Рівного.

[media=162627]

Нині родзинкою мікрорайону Південний є два красиві фонтани – один кольоровий та невеликий круглий біля п'ятиповерхівок, мамонти та каплиця Покрови Діви Марії. Не секрет, що тут люблять проводити час не лише мешканці, але й відвідувачі комплексу.

[media=162622]

Для хорошого відпочинку на території комплексу облаштовані альтанки з мангалами для барбекю, а це спрощує планування вашого відпочинку – не треба шукати місце на природі.

Також для поціновувачів активного відпочинку облаштовані спортивні майданчики. А для маленьких мешканців – дитячі майданчики.

[media=162629]

ЖК «На Щасливому» не зупиняється у розвитку. Нині триває будівництво торгово-розважального центру, який стане «епіцентром» покупок, розваг та хорошого настрою для всіх.

[media=162625]

Власна, комфортна, гарна і простора квартира – це мрія кожної молодої сім'ї. ЖК «На Щасливому» – це житло, збудоване саме для Вас і Вашої родини.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень